Sunati-ne acum : 0758.880.880

Traseu off-road

Home  >>  Traseu off-road

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Acest sport, o demonstrație de îndemânare și tehnică, și-a găsit și în județul Bacău fani. Preluat direct din engleza, înseamnă „în afara drumului”. Mașina off-road poate urca muntele, poate merge prin noroi mare, pe bușteni, pe bolovani, oriunde dorește șoferul și toate acestea fără probleme.
Cupa „Covasna Trophy”, unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul competițional off-road, s-a desfășurat și în județul Bacău, așa că pentru iubitori, e o ocazie minunată de a se pune în temă cu ultimele știri din domeniu.

Traseu off-road

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra