Sunati-ne acum : 0758.880.880

Traseu in adâncul pădurii

Home  >>  Traseu in adâncul pădurii

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Pădurea a fost dintotdeauna un prieten pentru români, un refugiu pentru haiduci, sursă de inspirație pentru poeți și loc de agrement pentru turiști.
Dacă ai poftă de verde și de codru, te ducem pe poteci forestiere până în adâncurile pădurii, acolo unde doar căprioarele mai colindă libere.

Excursie la pas: ne ocupăm noi de merindele din rucsac, vă aducem apă de izvor proaspătă – toate acestea, însoțiți de un ghid profesionist.

Traseu in adâncul pădurii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume
- Numar de telefon
- Adresa de email
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteti contacta telefonic sau din formularul de rezervari)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în nici un scop.

Închide fereastra