Sunati-ne acum : 0758.880.880

Tabere pentru copii

Home  >>  Tabere pentru copii

Vezi oferta Tabere 2017

Sub atenta supraveghere de către echipa noastră, taberele cu specific tradițional oferă copilului dumneavoastră posibilitatea de a sta cât mai mult în natură.
Exemplu: tehnicile de supraviețuire, orientarea după natură și busolă, drumețiile, meșteșugurile, construirea de adăposturi, vânători de comori care contribuie la buna dezvoltare fizică și psihică
a copiilor și la pregătirea pentru o viață sănătoasă și echilibrată.
De asemenea, ei au ocazia de a cunoaște istoria bogată a locului, de a desfășura o mulțime de activități: varietate de sporturi, concursuri, jocuri pe echipe – de strategie, imaginație, gândire, muzică și dans, arte plastice, ateliere de creație, dansuri, karaoke și excursii care aduc MAREA AVENTURĂ în vacanța de vară.

♦ Tabăra Altfel – 2018

 

♦ Tabăra fără tehnologie – 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Școala de canto – 2016

 

♦ Tabăra Altfel – 2014

 

♦ Tabăra de cercetare aplicată – țesut și vopsit tradițional

Artiști plastici și specialiști în etnografie din Bacău dar nu numai și-au dat întâlnire în zilele de 3 – 13 august 2014, la ”Ferma Veche” de lângă Mănăstirea Bogdana, din comuna Ștefan cel Mare (județul Bacău) pentru a recupera și ”revitaliza” – spun ei – valori culturale autohtone. Este vorba despre meșteșuguri precum țesut și vopsit tradițional, pe care organizatorii întâlnirii și-au propus să le recupereze în cadrul unor activități specifice desfășurate în ”Tabăra de cercertare aplicată – țesut și vopsit tradițional”.

 

♦ Tabăra de recreere – în vara anului 2014

 

Vezi oferta Tabere 2017

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra