Sunati-ne acum : 0758.880.880

Schitul Oituz

Home  >>  Schitul Oituz

La 51 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

O drumeţie interesantă care nu stoarce neapărat apa din tine, dar te lasă cu răsuflarea tăiată dacă te uiţi cu atenție în jurul tău şi nu scapi nici un detaliu din tot ce-ţi poate oferi cadrul natural pe tot parcursul acestui drum. Ținta călătoriei noastre este schitul (10 Km distanță de Onești), unde între anii 2000 și 2003, pe cheltuiala arhim. Epifanie Bulancea, s-a înalțat o biserică din lemn, cu hramul Nașterea Maicii Domnului.

Schitul Oituz

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra