Sunati-ne acum : 0758.880.880

Salina Târgu Ocna

Home  >>  Salina Târgu Ocna

La 34 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Staţiunea Târgu Ocna se afla la o distanţă de 20 km. de Complexul „La Ferma Veche” – Bogdana, şi la 30 de minute de mers cu microbuzul Fermei.

Stațiunea dispune de un un sanatoriu balnear subteran, cu un microclimat de salină.
Salina Târgu Ocna este recomandat pentru următoarele afecţiuni:
– aparat respirator
– bronşite
– astm
– rinite
– otite
În subteran există spaţiu pentru gimnastică şi cabinet medical. Tratarea afecţiunilor respiratorii se realizează în prezenţa personalului de specialitate.
Lacul cu apă sărată şi cascada completează un peisaj fascinant.
Pentru copii sunt amenajate spaţii de joacă dotate cu leagăne, tobogane şi balansoare. Toboganele gonflabile sunt locul preferat al micuţilor vizitatori. Jocurile mecanice constituie atracţie pentru turişti, indiferent de vârstă.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra