Sunati-ne acum : 0758.880.880

Poiana Sărată

Home  >>  Poiana Sărată

La 48 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

La începutul secolului al XIX-lea (1821) se propunea împăratului Francisc întemeierea unui sat grăniceresc la vama Oituzului, denumit mai târziu Poienile Sărate (la 31 Km de Onești). Propunerea pentru colonizare s-a făcut mai întâi populației maghiare din Brețcu și Lemnia, care n-a acceptat. În cele din urmă s-a găsit un grup de români, economi de oi din Brețcu.
Astăzi satul se întinde pe 2 km pe o terasă din stânga Oituzului și este un mic colț de Rai de unde poți alege trasee, campinguri, pensiuni tradiționale, obiective istorice sau pur și simplu relaxare în mijlocul naturii.

Poiana Sărată

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra