Sunati-ne acum : 0758.880.880

Podul lui Ștefan cel Mare

Home  >>  Podul lui Ștefan cel Mare

La 9 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Podul a fost construit din porunca lui Ștefan cel Mare, peste Pârâul lui Vodă. De-a lungul timpului, podul a suferit transformări și adăugiri. O refacere a avut loc în timpul lui Mihail Sturdza (aprilie 1834 – iunie 1849). O alta are loc în anul 1873, însă cea mai importantă este între anii 1902-1903. Reparații recente au fost făcute în anul 2004.
Astăzi, Podul de piatră al lui Ștefan cel Mare (aflat la 11 Km de Onești) arată astfel: are o lungime de 14 m, lățimea 8 m, înălțimea 11 m, iar deschiderea bolții de 5,80 m.

Podul lui Ștefan cel Mare

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra