Sunati-ne acum : 0758.880.880

Monumentul Eroilor de pe Măgura

Home  >>  Monumentul Eroilor de pe Măgura

La 29 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Ridicat în memoria celor peste 14000 de ostași români căzuți în Primul Razboi Mondial (1916-1918) pe fronturile de la Oituz, Coșna, Cireșoaia, monumentul eroilor de pe Dealul Măgura este unul impresionant. Unicat în țară, atât din punct de vedere arhitectural, cât și prin prisma amplasamentului său (504 m. altitudine).

Construirea monumentului a început în anul 1925, în timpul domniei regelui Ferdinand si a reginei Maria și s-a terminat în anul 1928, sub domnia regelui Mihai.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra