Sunati-ne acum : 0758.880.880

Chilierul bunicii Maria

Home  >>  Chilierul bunicii Maria

 

 La Pensiunea LA FERMA VECHE BOGDANA aveți posibilitatea să dormiți în CHILIERUL BUNICII MARIA decorat în stil tradițional moldovenesc, cu obiecte de artizanat vechi… să serviți mâncare pregătita în rolă și turte pe plita sobei. Pentru că, orice gazdă care se respectă, mai înainte de toate vă invităm la masă, nu una cu mâncăruri de la capitală… ci bucate țărănești: o strachină de mămăliga și un castron de brânza cu smântâna, varză în rolă, fasole cu cârnați și alte bunătățuri culese de pe vremea bunicii Maria.

 

Ce poate fi mai liniștitor decât să te odihnești într-o noapte rece de iarnă la căldura sobei și să adormi cu mocnitul lemnelor în sobă?… doar lumina caldă si jucăușa a flăcării să-ți lumineze noaptea. O EXPERIENȚĂ DE NEUITAT!

 

Pentru grupuri organizăm Șezători la vatra sobei, cu vin fiert și plăcinte.
Prețul pentru o noapte este de 400 RON / pat matrimonial.

 

Pentru iubitorii de povești spuse la gura sobei și pentru cei care doresc să petreacă o seară de neuitat, vă punem la dispoziție CHILIERUL BUNICII MARIA. Pentru 400 de lei pe noapte, vii cu prietenii și te bucuri de căldura sobei, de mâncare făcută pe plită sau în cuptor, de o șezătoare într-o atmosferă veselă, tradițională.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra