Sunati-ne acum : 0758.880.880

Biserica din Negoiești

Home  >>  Biserica din Negoiești

La 9 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Biserica de lemn „Sf. Dimitrie” din Negoiesti, comuna Stefan cel Mare, judetul Bacau a fost ridicata in anul 1806.. Biserica „Sfântul Dimitrie“ din Negoieşti este construită din bârne de brad, încheiate „în cheotori“, aşezate pe talpă de stejar şi temelie de piatră de râu. În urma restaurării de la finele anilor ‚90, la exterior bârnele au fost blănite cu scândură de plop, peste aceasta bătându-se şiţă de brad. Acoperişul este de şindrilă, la fel ca la începuturile sale.
Biserica din Negoiești

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra