Sunati-ne acum : 0758.880.880

Biblioteca „Radu Rosetti”

Home  >>  Biblioteca „Radu Rosetti”

La 18 minute mers cu mașina

*PLECARE DE LA FERMA VECHE BOGDANA CĂTRE

Biblioteca Municipală Oneşti este prima instituţie culturală a municipiului Oneşti datând încă de la începuturile existenței orașului. Noul sediu al Bibliotecii a fost inaugurat în 30 Iunie 2001 și este unul din cele mai moderne din țară, dispunând de un spațiu de 3000 mp, săli de împrumut și lectură pentru adulți și copii, sală de spectacole și conferințe cu 180 locuri, sală de expoziții, pinacotecă și 3 săli de internet.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii

Prelucrarea și Confidențialitatea

Datelor cu Caracter Personal
Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului nostru sunt:
- Nume si Prenume;
- Număr de telefon;
- Adresa de email;
- Adresa IP de la care se trimite cererea de rezervare.
Aceste date sunt colectate în vederea cazării dumneavoastră în unitatea noastră și sunt stocate pe o perioadă nedefinită - pentru mai mulți ani sau până când respectivul mesaj email este șters la cerere (ne puteți contacta telefonic sau din formularul de rezervări)
Cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră, LA FERMA VECHE BOGDANA se obligă să nu înstrăineze datele dumneavoastră personale și nici să nu le folosească, în niciun scop.

Închide fereastra